Den lilla butiken, med det stora utbudet!

Sedan 1976 har MiraMar funnits på Drottninggatan i Uppsala, en familjär butik med brett sortiment och i ständig utveckling. 2010 togs butiken över av Jessica Andersson - som jobbat i butiken sedan 1988 - och idag har hon ett gäng på sex tjejer bakom sig, och ytterligare en butik! Den nya butiken slog upp portarna i Gränbystadens Galleria den 23 september 2016, så idag finns MiraMar på två platser i Uppsala, med något varierande utbud. I Gränby finns bland annat mer av MiraMar's två största märken från Tyskland, Street One och Cecil.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för dagliga uppdateringar om vad som händer i butikerna!

Jessica

Julia

Clara

Janet

Jag har jobbat i butiken sedan 1988 och äger idag MiraMar tillsammans med med min man Per. När jag inte är i butiken hittar ni mig ute på havet i vår båt!

Jag heter Julia, är 21 år och har jobbat på MiraMar sedan februari 2017. Idag jobbar jag extra vid sidan av skolan, och ni hittar mig i butiken ca 2 dagar i veckan!

Jag heter Clara och är 21 år. Jag jobbar extra på MiraMar vid sidan av mina studier.

Jag heter Janet och jobbar extra på MiraMar. Jag har jobbat som hudterapeut i 26 år och har även en skönhetsblogg.

Rosie

Ewa

Jessica

Annelie

Pia

Agneta

Jag har jobbat hos Jessica sedan 2010, innan dess var jag på Dressman i 10 år. På fritiden lägger jag mycket tid på mina hundar och stugan uppe i Hälsingland.