Den lilla butiken, med det stora utbudet!

Sedan 1976 har MiraMar funnits på Drottninggatan i Uppsala, en familjär butik med brett sortiment och i ständig utveckling. 2010 togs butiken över av Jessica Andersson - som jobbat i butiken sedan 1988 - och idag har hon ett gäng på åtta tjejer bakom sig, och ytterligare en butik! Den nya butiken slog upp portarna i Gränbystadens Galleria den 23 september 2016, så idag finns MiraMar på två platser i Uppsala, med något varierande utbud. I Gränby finns bland annat mer av MiraMar's två största märken från Tyskland, Street One och Cecil.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för dagliga uppdateringar om vad som händer i butikerna!

Jessica

Julia

Clara

Janet

Jag har jobbat i butiken sedan 1988 och äger idag MiraMar tillsammans med med min man Per. När jag inte är i butiken hittar ni mig ute på havet i vår båt!

Jag heter Julia, är 22 år och har jobbat på MiraMar sedan februari 2017. Idag jobbar jag extra vid sidan av skolan.

Jag heter Clara och är 21 år. Jag jobbar extra på MiraMar vid sidan av mina studier.

Jag heter Janet och jobbar extra på MiraMar. Jag har jobbat som hudterapeut i 26 år och har även en skönhetsblogg.

Rosie

Jessica

Agneta

Annelie

När du träffar mig kan du få dig en riktig glädjeboost! Jag bara älskar att få kvinnor att känna sig vackra! Förutom att jag jobbar här på MiraMar är jag också egen företagare inom hudvård och makeup samt utbildar/coachar kvinnliga företagare.

Jag heter Jessica och började arbeta extra på MiraMar i december 2016, nu är MiraMar min huvudsyssla. Mig hittar ni oftast i butiken i Gränby, där jag även är butiksansvarig.

Hej Agneta här! Jag har jobbat i klädbutik ca. 40år, vilket är jättekul att se alla nöjda kunder. Här på MirMar jobbar jag extra ibland i butiken i Gränby! Hoppas vi ses!

Ewa