Ojojoj så fort tiden går när man har roligt

År 2010 blev jag och min man Per ägare till MiraMar Fashion
Men resan hit började för långt tidigare...
Jag var 18 år och letade efter ett extra jobb och såg att de sökte personal i denna mysiga lilla butik, jag tog med mig annonsen och gick till butiken. Jag kommer precis ihåg vad jag hade på mig den dagen ett par vita byxor en rosa tröja och ett par rosa skor,  med nervösa steg klev jag in på MiraMar och sa att jag var intresserad av tjänsten. Mannen som stod bakom disken hette Ulf Sandström och var ägare till butiken som han hade startat år 1976. 
Jag fick jobbet.
Efter ca 1 år blev jag erbjuden en tjänst som receptionist på ett större företag och försvann då från MiraMar i några år. När vi sedan fick vår första son Ludvig 1988 så ville jag vara hemma så mycket som möjligt och för att dryga ut föräldraledigheten så började jag jobba lite extra i butiken igen. År 1990 fick vi vår andra son Victor och 1992 kom vår tredje son Jonathan. Tre underbara söner som förgyller våra liv❣️När gossarna började bli tillräckligt stora så började jag jobba mer och mer i butiken. Sakta men säkert kända jag att det är ju detta jag vill - att få hjälpa människor hitta sin stil och att få känna sig fina-  så jag blev kvar och jobbade tillsammans med Ulf i många år, men år 2010  gick min dröm äntligen i uppfyllelse vi fick möjligheten att köpa MiraMar!

En EGEN  Butik där jag fick bestämma ALLT,  vilka märken,  vilka kläder och accessoarer vi skulle köpa in och vilka jag skulle ha som arbetskollegor :-)
 

Jag lever verkligen min dröm att ha ett arbete som man längtar till är ju få förunnat!
Att vi sedan har de bästa och trevligaste kunderna gör ju såklart allt ännu bättre

Under dessa 10 år har vi hunnit med att både öppna och stänga ytterligare en butik. År 2016 öppnade vi MiraMar Fashion i Gränbystaden men tyvärr så blev kostnaderna för höga så när vårt kontrakt gick ut 2019 bestämde vi oss för att stänga den butiken och satsa allt på vår butik på Drottningatan och det är inget vi ångrar!

I dag är vi faktikst hela 7 anställda det är jag och Annelie och Lena som ni träffar nästan alla vardagar i veckan sedan har vi Ulrika, Elin, Marie och Vera som jobbar mest på helger och i semestertider. 
Följ oss gärna på våra sociala medier,  vi lägger ut bilder på det som kommer in i butiken morgon och kväll och varje fredag kör vi vår populära fredagsfilm - en speedad mini modevisning på Instagram och Facebook!

Ser du något du villhöver så är det bara att ta kontakt med oss så skickar vi det till dig och det kostar endast 50kr och då kan du beställa upp till 5kg - riktigt bra!
Så tveka inte det är bara att maila till
miramarfashion@outlook.com
eller ring direkt till butiken 018-129091
så hjälper vi dig!

 

Jag är så tacksam för att jag kan jobba med det jag älskar och att ni kunder troget kommer
och handlar och gör det möjligt
❤️Tack för att ni finns!

Kram
Jessica med personal

Den lilla butiken, med det stora utbudet!

Sedan 1976 har MiraMar funnits på Drottninggatan i Uppsala, en familjär butik med brett sortiment och i ständig utveckling. 1988 började jag jobba i denna lilla mysiga butik som då mest sålde jeans och bastoppar i väldigt bra kvalite!  2010 tog jag över butiken och har sedan dess utökat sortimentet för att passa kvinnan i farten! Det viktigaste för oss är bra kvaliteer till bra priser samt att ta in små kollektioner som ständigt byts ut - Ja vi får faktiskt in nyheter varje vecka året runt! 
Något som jag och min personal brinner för är att få ge våra kunder en riktigt bra service.
Det finns inget bättre än när en kund kommer tillbaks och berättar hur nöjd hon är med sitt inköp och att hon fått så mycket beröm för sin outfit!
Då har vi lyckats!

Varmt Välkommen till oss!
Jessica Andersson med personal


- följ oss gärna på Facebook och Instagram för dagliga uppdateringar om vad som händer i butiken!