Den lilla butiken, med det stora utbudet!

Sedan 1976 har MiraMar funnits på Drottninggatan i Uppsala, en familjär butik med brett sortiment och i ständig utveckling. 2010 togs butiken över av Jessica Andersson - som jobbat i butiken sedan 1988 - och idag har hon ett gäng på sex tjejer bakom sig, och ytterligare en butik! Den nya butiken slog upp portarna i Gränbystadens Galleria den 23 september 2016, så idag finns MiraMar på två platser i Uppsala, med något varierande utbud. I Gränby finns bland annat mer av MiraMar's två största märken från Tyskland, Street One och Cecil.

Följ oss gärna på Facebook och Instagram för dagliga uppdateringar om vad som händer i butikerna!

Jessica

Malin

Pia

Jessica

Jag har jobbat i butiken sedan 1988 och äger idag MiraMar tillsammans med med min man Per. När jag inte är i butiken hittar ni mig ute på havet i vår båt!

Jag är 22 år och har jobbat på MiraMar i 5 år. Jag började att jobba extra men idag jobbar jag heltid och är butiksansvarig i Gränby! Du hittar mig även i City 1-2 dagar i veckan och även när vi har våra mysiga tjejkvällar.

Jag har jobbat hos Jessica sedan 2010, innan dess var jag på Dressman i 10 år. På fritiden lägger jag mycket tid på mina hundar och stugan uppe i Hälsingland.

Jag heter Jessica och är 22 år gammal! Förutom att jobba på MiraMar ca 2-3 dagar i veckan så jobbar jag även som personlig assistent.

Julia

Amanda

Jag heter Julia, är 20 år och har jobbat på MiraMar sedan våren 2017. Idag jobbar jag extra vid sidan av skolan, och ni hittar mig i butiken ca 2 dagar i veckan!

Amanda är vårt senaste tillskott och jobbar extra på kvällar och helger!